Häät

Suunnittelemme ja toteutamme kauniit ja persoonalliset hääkukat ammattitaidolla juuri teidän toiveidenne mukaan. Meille tärkeää on väriharmonia, laadukkaat materiaalit ja tyylikäs lopputulos. Teemme kokonaisvaltaisia hääkoristeluita myös paikanpäällä. Tavoitteenamme on luoda juuri oikea tunnelma ja luoda elämyksiä kukkasin.

Hääkukkien suunnittelun ajanvaraus numerosta 050 472 5599.

Surusidonta

Sidomme herkkiä ja yksilöllisia suruvihkoja, -kimppuja ja seppeleitä/sydämiä ajatuksella ja asiakkaiden toiveita kuunnellen. Kauttamme voit tilata myös arkku-ja uurnakoristeet sekä kukka-asetelmat siunaus- ja muistotilaisuuteen.

Yrityksille

Tarjoamme yrityksille kaikki kukka-alan palvelut ammattitaidolla ja tyylillä.

Toimitamme yrityksen ilmeeseen sopivat viikkokimput sekä yksittäiset kukkatilaukset ja -kuljetukset. Meiltä voi tilata kukat suoraan myymälästä tai verkkokauppapalvelu eKukan kautta.

Tilakoristelut ja vihersisustus

Toteutamme pienien ja suurien tilojen sekä tapahtumien koristelut ja kukitukset. Meiltä myös vihersisustussuunnittelu ja -toteutus sekä yrityksille että yksityiskoteihin.

Workshopit

Järjestämme tilauksesta workshoppeja mm. työ– ja polttariporukoille. KukkaWorkshop ystävien kesken on huippukiva tapa rentoutua ja pitää hauskaa.

Verkkokauppa ja kukkalähetys

Tilaa kukat helposti ja vaivattomasti verkkokaupastamme. Toimitamme kukkia Järvenpäähän ja lähialueelle.